BIOMATRAC

biomatrac

A jó minőségű latex és kókusz szerkezetű matracok más néven biomatracok az egyik legjobb választás a nyugodt és egészséges alváshoz.

Megfelelő keménységük kellő rugalmassággal párosul, alvás közben tehermentesíti a gerincet, ergonomialag ideális testhelyzetet nyújt.

A Timber ágyakhoz kínált biomatrac magját 3 cm-es kókusz réteg adja ami megfelelő alátámasztás biztosít a gerincnek. A középső kókusz rétegen a 2×7 cm-es, 7 zónás latex réteg helyezkedik el, ami a matrac rugalmasságát és kényelmét biztosítja.

A matrac felületét speciális, Aloe Verás,  levehető, mosható huzat védi, amit tisztításhoz egy egyszerű mozdulattal lecipzározhatunk.

A matracok 80/90/120/140/160/180 x 200 cm- es méretekben kaphatók.

A kókusz-latex biomatracban lyukak sűrűségével érik el a 7 komfortzónát. A belsejében kialakított légcsatornák miatt nagyon jól átszellőzik, aminek számos élettani hatása van.

Mivel az emberek zöme alvás közben megizzad,  amennyiben nem jó a matrac illetve az ágy kialakítása, nincs megfelelő szellőzés, akkor nagyon hamar kellemetlen gomba- és baktérium tenyészetté válhat a fekhely.

A kókusz-latex biomatrac mindkét alapanyag természetes (kókusz és kaucsukfa)  melyek a cirbolyafenyőhöz hasonlóan antibakteriális és antifungicid hatásúak.

Vagyis:

A Timber  cirbolyafenyő lebegőágy, biomatraccal és G Loft töltetű prémium ágyneművel – garantált siker a nyugodt éjszakához és az egészséges alváshoz.

Cirbolyafenyő lebegőágy, biomatraccal