NAGY ÁDÁM JÁNOS ASZTALOS MESTER

Az adam21  bútormárka, az 1996-ban alapított családi vállalat egyik alappillére, mely elválasztatatlan Nagy Ádám János asztalos mester, magyar- illetve nemzetközi Euroskills Európa Bajnok nevétől.

Az adam21 brand bútorai európai tömör fából – jelenleg elsősorban tölgyből, illetve cirbolyafenyőből készülnek tradicionális manufaktúrában.

Cégünk a kölni IMM Cologne szakmai kiállításon lépett először nemzetközi piacra. Portfóliónk, hazai és külföldi kapcsolataink azóta is folyamatosan bővülnek. Időközben több neves nemzetközi céggel kerültünk kapcsolatba, akikkel folyamatos munkakapcsolatban állunk.

Időtálló, valódi értéket képviselő egyedi bútoraink mind a kortárs, mind a klasszikus terekbe, generációkat átívelve, gyönyörűen illeszkednek.

Nagy Ádám János, az Iparkamara felkérésére rendszeresen tart pályaorientációs előadásokat és gyakorlati bemutatókat általános iskolákban, melyek rendre felkeltik a gyerekek figyelmét a fa és a kézművesség szépsége iránt.

Ezek az előadások és “mini manufakturális foglalkozások” mindig jó hangulatban telnek, miközben valós értékekkel és értékrenddel ismertetik meg a gyerekeket.